MedyumArastir.com

Medyum Araştır Web sitesi sahte medyum yorumları yayınlayan dolandırıcı bir siber şebekenin Web sitedir. Tüm Medyumları karalamak ve medyumları tehdit ederek yorumları kaldırmak karşılığında para istemek maksatlı kurulmuştur. Asla Tarafsız ve Objektif medyum yorumları sağlamaz! Dikkatlice tüm medyum isimlerinin altına yapılan yorumlara bakın asla iyi bir yorum göremezsiniz! Google üzerinden tüm medyumların isimleri tespit edilerek bu sitede o medyumlar için bir sayfa açılır. Daha sonra o medyumu karalayıcı yazılar ve yorumlar yapılarak karalama kampanyası başlatılır.

MedyumArastir.com'da bir çok medyumun ismi ve kötü, olumsuz yorumları bulunuyor. Bu site yönetimi tarafından yazılan yorumları kaldırmak için medyumlar tehdit edilerek yüksek miktarlarda paralar istenir. Sahte yorumlar yapan Site yöneticisi tarafından açılan sayfaların altına bizzat kendi ekibi tarafından sahte yorumlar yazılır. Gerçek kullanıcı yazmış gibi gösterilen sahte medyum yorumları sayesinde "MedyumArastir.com" ekibi ilgili medyuma ulaşır sayfadaki yorumları kaldırmak için para ister. Sahte kullanıcılar tarafından oluşturularak yapılan tüm yorumları sildirmek için ücret istendiğini beyan etmiş ispatlamış bir çok medyum vardır! Bizlere iletişim sayfamızdan ulaşan medyumlar bu dolandırıcılık şebekesinin yaptığı kalpazanlığı ispatlamıştır. 

Konuyla ilgili medyumlara WhatsApp numalarından ulaşan "MedyumArastir.com" dolandırıcıları medyumlar hakkındaki yorumları kaldırmak için nasıl para istediğini gösteren görselleri aşağıda sizlere sunuyoruz. 

  • Tarih : 23.09.2021 14:27
  • Son Güncelleme : 04.05.2024 10:40

Yorum Yap

Yanıt Veriyorsun vazgeç