Medyum Seyit Hoca

Medyum Seyit Hoca hakkında şikayetleri ve yorumları okuyabilirsiniz.

Medyum Seyit Hoca kim, hakkındaki şikayetleri ve yorumları bu sayfadan takip edebilirsiniz. Seyit Hoca hakkındaki medyum şikayetleri, yorumları, öneriler nelerdir? Dua, Vefk, Tılsım ve Ritüel gibi işlemler yaptırdıysanız yaşadığınız tecrübeleri burada paylaşın. 

Medyum Seyit Hoca Kim?

Seyit hoca Havas ilmi ve Ledün ilmi üzerinden rahmani ve dualı vefk işlemleri yapmaktadır. Vefk, Muska, Aşk büyüsü, Bağlama büyüsü yaptıran kişilerin sonuçlarını ve görüşlerini bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Medyum Seyit Hocaya işlem yaptırdıysanız yorum yazarak yaşadığınız deneyimi ve sorunları paylaşabilirsiniz.

Medyum Seyit Hocanın Aşk Büyüsü ve Bağlama Büyüsü Hakkındaki Görüşleri

Kişiye özel bakım yaparak duruma göre yapılacak olan etkili işlemler neyse onları uygulamaktadır. Yapmış olduğu işlemler 21 ve 41 Gün içinde etkisini göstermektedir. Medyum Seyit Hocanın kullandığı malzemeler şunlardır;  misk, amber, safran, zaferan, gül yağı kullanmaktadır. Buhur, mürekkep ve tütsüleri bizzat kendisi hazırlar. Hazırlamış olduğu Vefklerin okumalarını yaparken bunları kullandığını söyler. Bağlama büyüsü, Aşık etme büyüsü ve Aşk büyüsü hakkında oldukça işlem yapmış ve sonuçlarını almıştır.

  • Tarih : 14.09.2021 17:59
  • Son Güncelleme : 04.05.2024 19:31

Yorum Yap

Yanıt Veriyorsun vazgeç