Medyum İbrahim Hoca

Medyum İbrahim Hoca kim, nasıl bir medyum? İbrahim hocaya işlem yaptıran kişilerin medyum yorumları ve şikayetleri bu sayfadan yayınlanacaktır. Medyum İbrahim Hoca hakkındaki şikayet, yorumlar, öneriler neler? Dua, Vefk, Ritüel, Tılsım gibi işlemler yaptırdıysanız yaşadığınız tecrübeleri burada paylaşın. 

Medyum İbrahim Hoca Kim ?

Medyum İbrahim hoca Dualı vefkler ve havas ilmine dayalı olarak rahmani ve etkili çalışmalar yapmaktadır. İnsanlara faydalı çözümler sağladığını ve kısmet açma, büyü bozma, aşık etme ve evliliğe ikna etme tarzında etkili ve kuvvetli işlemler yaptığını Dile getirmiştir. Medyum İbrahim Hocaya işlem yaptırdıysanız burada yorum yazarak yaşadığınız deneyimi ve medyum hakkındaki şikayetlerinizi paylaşabilirsiniz.

Aşk Büyüsü ve Bağlama Büyüsü Hakkında Görüşleri

Medyum İbrahim Hoca, havas ilmine dayalı olarak kişiye özel Ritüeller ve Dualı Vefkler ile çalışmalar yaptığını söylemektedir. Medyum İbrahim Hoca aşık etme büyüsü, sevdiğini bağlama ve giden eşi geri döndürme, hakkında "büyü yapmıyorum tamamen dualı vefkler ve tılsımlar ile kişiye özel havas ve ledünni ilimlerinden oluşan, Şifalı ayetler, Esmaül hüsna, Dua ve kasemler ile kişiye özel vefkler hazırlıyorum demiştir. Çalışmalarını yaparken, özel Gün ve gecelerde işlemlerin yapılış saatine göre hazırlıklarını duru görü bakımı yaparak tespit ederek yapmaktadır.

  • Tarih : 14.09.2021 18:00
  • Son Güncelleme : 16.05.2024 12:48

Yorum Yap

Yanıt Veriyorsun vazgeç