Medyum Habil Baver Hoca

Medyum Habil Baver hoca, Aşk büyüsü ve Bağlama Büyüsü Yapan Gerçek Medyum Hocadır. Günümüzde sık olarak kullanılan birçok büyü bulunuyor. Bu büyülerden en önemlisi de bağlama büyüsüdür. Bağlama büyüsü en fazla kullanılan büyüdür. Bu büyü iki insanı birbirine kalben bağlamak için kullanılır. Bağlama büyüsü iyi niyetle yapıldığı için ak büyüler sınıfında yer alır.

Aşk ile Muhabbet Celbi Bağlama Büyüsü Çeşitleri

Medyum Habil Baver hocanın aşık etme büyüsü ve bağlama büyüsü hakkında yaptığı çalışmalar nelerdir? İki insanı birbirine bağlamak için yapılan birçok bağlama büyüsü bulunuyor. Bu büyülerden bazıları aşağıdaki gibidir:

-Kırmızı mum büyüsü
-Düğüm büyüsü
-Kilit büyüsü
-Kaşık büyüsü
-Adet kanı büyüsü
-Nohut büyüsü
-Aşk büyüsü

Bu büyüleri soğukluk yaşayan evli eşler, nişanlı veya sevgililik aşamasında olan kişiler yaptırır. Aşk büyüsü özellikle evli çiftlerin sıklıkla başvurdukları yöntemdir. Bu yöntem ile onlarca evlilik dağılma tehlikesinden de kurtulmuştur.

Aşık Etme ve Bağlama Büyüsü Nasıl Yapılır?

Bağlama büyüsü büyünün çeşidine göre farklı şekillerde yapılıyor. Yukarıda belirttiğimiz büyüler kullanılan malzeme ve tılsımlara göre farklı isimlerle anılıyor. Fakat bu büyülerin amacı aynıdır. Bu büyülerin yapılışında havas ve ledün ilimleri gerekiyor. Büyüler yapılırken kullanılan tılsımlar ve etkili dualar büyünün gerçekleşmesini sağladığı için hayati bir öneme sahiptir.

Aşk ve Bağlama Büyüsü Belirtileri

Bağlama büyüsü yapıldığı zaman büyü tutmuş ise büyüye maruz kalan kişide bir takım değişiklikler görülür. Evli ve ailesine karşı soğukluk giren biri için yapılmış ise evine geri döner ve ailesine olan bağlılığı artar. Yine yüzük takma aşamasında olan kişiler nişanlılığa davam eder. Boşanmış eşler için yapılan bağlama büyülerinde hızlı bir şekilde barışma gerçekleşir. Bağlama büyüsünde büyüye maruz kalan kişinin gözü büyüyü yaptıran kişiden başkasını görmez.

3. Şahıs Ayırma ve Bağlama Büyüsü Bozulması

Bağlama Büyüsü iyi bir amaç için kullanıldığı zaman ak büyüler sınıfına dahil oluyor. Fakat bu büyü kötü niyetle de kullanılabilir. Evli çiftleri ayırmak için veya çiftlerden birini kendine bağlamak için de bağlama büyüsü kullanılıyor. Bu amaçlarla yapılan bağlama büyüsü kara büyüler sınıfında yer alır ve sonuçları kötü olur. Bu tarz bağlama büyüleri gerçekleştiği zaman büyünün acilen bozulması gerekiyor. Bağlama büyüsünde büyünün yapılması gibi bozulması da zor bir süreçtir. Büyü bozumunda da çeşitli dua ve tılsımlar kullanılır. Bu tılsımlar vekf ve ledün ilmi ile yapılmalıdır. Habil Hocanın yaptığı birçok büyü bozma işlemi başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır.

Habil Baver Hoca'nın Eşler için Yaptığı Aşk Büyüsü

Onlarca evliliği tehlikede olan çiftler büyü yardımı ile evliliklerini kurtarmak için Habil hocayı tercih etmiş ve sonuç olarak evliliklerini kurtararak eskisinden daha mutlu bir yuvaya ulaşmıştır. Boşanan çiftleri yeniden bir araya getirmek için de onlarca büyü yapan Habil hoca bu büyülerin tamamına yakınında başarılı olmuştur. Medyum Habil baver hoca kadim büyü kitaplarında yer alan büyülerin çoğuna hakim bir şekilde ve uzun yılların verdiği deneyimle çok sağlıklı büyü yapıyor. Bağlama büyüsü gibi birçok büyüde gerekli olan vekf, ledün ve havas ilimleri hakkında detaylı bir bilgiye sahiptir. Yine sakıncalı bir büyünün gerçekleşmesi durumunda Habil hoca ile rahatlıkla büyüyü bozabilirsiniz. Günümüzde özellikle dolandırıcı medyumlar ve sahtekar medyumlar kol gezmektedir, bu kişilere itibar etmeyin. Almanyada yaşayan Medyum Habil Baver hoca yapmış olduğu aşık etme ve aşk büyüleri ile oldukça adından söz ettirmektedir. 

Medyum Habil Baver Hoca İletişim

Medyum habil hoca Aslen Katar Doğumlu ve İstanbulda 10 yıl yaşadıktan sonra Almanya berlinde danışanlarına hizmet vermektedir.

  • Tarih : 10.09.2021 15:36
  • Son Güncelleme : 04.05.2024 10:36

Yorum Yap

Yanıt Veriyorsun vazgeç