Medyum Geylani Hoca

Medyum Geylani hoca kim, nasıl bir medyum? hakkındaki şikayetleri ve yorumları bu sayfadan güncel olarak takip edebilirsiniz. Medyum Geylani hoca hakkında şikayet, yorumlar, öneriler neler? Dua, Vefk, Ritüel gibi işlemler yaptırdıysanız yaşadığınız tecrübeleri paylaşın. 

Medyum Geylani Hoca Kim?

Geylani hoca kendi Web sitesinde, Dualı vefkler, Rahmani ilmi çalışmalar ile şifalama, manevi ilimler ile insanlara faydalı çözümler sağladığını belirtmiştir. Medyum Geylani Hocaya Vefk, Muska, Aşk büyüsü, Bağlama büyüsü yaptıranların sonuçlarını ve görüşlerini bu sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz. Medyum Geylani hocaya işlem yaptırdıysanız yorum yazarak yaşadığınız deneyimi ve sorunları paylaşabilirsiniz.

Aşk Büyüsü ve Bağlama Büyüsü Hakkında Görüşleri

Kişiye Özel Ritüeller ve Dualı Vefkler ile çalışmalar yaptığını söyleyen Medyum Geylani hoca aşk büyüsü hakkında Web sitesinde belirtmiş olduğu açıklamasında "büyü yapmıyorum tamamen dualı vefkler ile kişiye özel havas ve ledünni ilimlerinden oluşan, Esmaül hüsna, Ayet, Dua ve kasemler ile kişiye özel vefkler hazırlıyorum. Özel Gün ve gecelerde bu hazırlıkları yıldızname bakımı yaparak tespit ediyorum.. şeklinde beyan etmiştir. Su bakımı yaparken hüddama sizin için özel sorular soruyor ve aldığı cevaplara göre manevi bilgiler ışığında tüm işlemlerinizi size özel yapıyor. Geylani hocanın kullandığı malzemeler şunlardır;  misk, amber, safran, zaferan, gül yağı, cin tırnağı, akik taşı, yemen akiği, gümüş levha, bakır levha, at nalı gibi mistik manevi malzemeler kullanmaktadır. Buhur, mürekkep ve tütsüleri bizzat kendisi hazırlar Vefkleri ve okumaları yaparken bunları kullandığını söyler. Bağlama büyüsü ve Aşk büyüsü hakkında daha detaylı bilgi için "Medyumgeylani.com" Web site adresini ziyaret edebilirsiniz.

Medyum Geylani Hoca İletişim

  • Tarih : 07.09.2021 17:40
  • Son Güncelleme : 04.05.2024 01:45

Yorum Yap

Yanıt Veriyorsun vazgeç