Medyum Emir Hoca - Gizli Ritüel

Medyum Emir Hoca - Gizli Ritüel , nasıl bir medyum? kendisiyle çalışma yapan kişilerin Emir Hoca hakkındaki şikayetleri ve hakkında yapılan yorumları bu sayfadan güncel olarak takip edebilirsiniz. Medyum Emir Hoca hakkında şikayet, yorumlar, öneriler neler? Dua, Vefk, Ritüel, Tılsım gibi işlemler yaptırdıysanız yaşadığınız tecrübeleri burada paylaşın. 

Medyum Emir Hoca - Gizli Ritüel 

Emir hoca kendi Web sitesinde, Dualı vefkler ve havas ilmi ile çalışmalar yapmaktadır. Şifalama, manevi ilimler ile insanlara faydalı çözümler sağladığını ve kısmet açma, büyü bozma, aşık etme ve evliliğe ikna etme tarzında etkili ve kuvvetli işlemler yaptığını belirtmiştir. Medyum Emir Hocaya Vefk, Muska, Aşk büyüsü, Bağlama büyüsü yaptıranların sonuçlarını ve görüşlerini bu sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz. Medyum Emir hocaya işlem yaptırdıysanız burada yorum yazarak yaşadığınız deneyimi ve sorunları paylaşabilirsiniz.

Aşk Büyüsü ve Bağlama Büyüsü Hakkında Görüşleri

Medyum Emir Hoca, havas ilmi ve ledün ilmi üzerinde kişiye özel Ritüeller ve Dualı Vefkler ile çalışmalar yaptığını söylemektedir. Emir hoca aşk büyüsü, aşık etme büyüsü, sevdiğini bağlama ve giden eşi geri döndürme, hakkında "büyü yapmıyorum tamamen dualı vefkler ve tılsımlar ile kişiye özel havas ve ledünni ilimlerinden oluşan, Şifalı ayetler, Esmaül hüsna, Dua ve kasemler ile kişiye özel vefkler hazırlıyorum demiştir. Çalışmalarını yaparken, özel Gün ve gecelerde işlemlerin yapılış saatine göre hazırlıklarını yıldızname bakımı yaparak tespit ederek yapmaktadır.

Aynı zamanda ücretsiz Su bakımı ve ücretsiz yıldızname bakımı yaparken davet etmiş olduğu hüddama sizin için özel sorular soruyor ve aldığı cevaplara göre manevi bilgiler ışığında tüm işlemlerinizi size özel yapmaktadır. Medyum Emir Hoca - Gizli Ritüel , işlemleri hazırlarken kullandığı malzemelerden bazıları şunlardır;  misk, amber, safran, zaferan, gül yağı, cin tırnağı, akik taşı, yemen akiği, gümüş levha, bakır levha, at nalı, tütsüler gibi mistik manevi malzemeler kullanmaktadır. Buhur, mürekkep ve tütsüleri bizzat kendisi hazırlar Vefkleri ve okumaları yaparken bunları kullandığını söyler. Etkisi Bağlama büyüsü ve Aşk büyüsü hakkında daha detaylı bilgi için Medyum Emir Hocaya ulaşabilirsiniz.

Medyum Emir Hoca Gizli Ritüel İletişim Numarası
0552 387 49 10

  • Tarih : 14.09.2021 17:58
  • Son Güncelleme : 04.05.2024 19:32

Yorum Yap

Yanıt Veriyorsun vazgeç